KaranLık Déh$ét Féricidir. Ama Korkuttuqu İchin DéiLoLanLarı sakincé vé ték ßa$ına dü$ünmé oLanaqı sunduqu ichin.
éqér hayatım kiraLıksasatın aLmak ichin uqra$mam.chünkü ichindé i$é yarar hichßi$i yokk...
ßir damLa qöz ya$ı dénizdé kayßoLurunuturum ßén hér$éyiacı chékmémi??Ah kimin umrumda!Sadécé kéndimi istiorum ßén.yanmaz yüréqim ßu $ékiLdé....
уσℓ νєяιи ѕαѕкιиα уєтιѕѕιи αѕкιиα σиємℓι σℓαм αѕкιмιz σ∂α вιz∂є уσк ѕαѕкιиιѕ !!!
Anlaşılmaz Bir Yanım Var..Öldürmeye Hevesli..
al bni kollarına bırakma kurda kuşa seviorum sni anla
bn neyleyim faydası yhok hiç bir şeyin
kanrevan içinde kanamaz dediim yerlerim...
snnle olmak çok gsl bir dakiak ömre bedel..
bn kimim snn ynında belkide sadece bir kukla..
içimde sancısı yüreğimde korkusu..
delice bir sevda delice bir tutku bu..!
her yer soğuk hep karanlık kndi kndine tarifsiz...
віяgη đυνάя đівηđέ γιкιк віяηі göяüяsη кім вυ zavaŁŁı đіγέ ѕσяη σŁυяѕά вüтüη gυяυяηŁά вηм έѕέям đіγέвiŁіяѕη...
αηαмα вαкαя giвi ilαнα тαραя giвi тαραяıм αмα… dυdαğıηdα яυj αякαηdα ρυşт göяüяѕєм вiя кυтυ вєηziη döкєя уαкαяıм…
ρєяdєlєя кαlкαяρєяdєlєя iηєя.. αzяαil'є "нσşgєldiη" diуєвilмєктє нüηєя!
вєη ѕαηα σк αтмαуı öğяєттiмѕєη αттığıη ilк σкlα нαуαтıмı мαнfєттiη!вєη ѕαηα güzєl ѕözlєя ѕöуlємєуi öğяєттiмѕєη ѕöуlєdiğiη ilк ѕözlє αşкıмızı вiтiяdiη!"єlνєdα"
ÖLüMü TeSLimALDı HüZüN İçİmDe SeNdeN KaLaN CaM KıRıKLaRı AyNaDa SenSiz HüzüN SeNSiz HiçKiMSe DinDiReMeDi Bu HıçKıRıKLaRı BiRGeCe YaRıSı AnSıZıN GöReCeKSiN KöŞe BaŞıNdA NöBeT TuTuYoRDu HüzüN ÖyLe
♥Ñєяdє yi†iяsєм hєp گےєndє ßµℓµyoяµм ßåşℓångıçℓåяıмı گےєnsє hiç ßi†мєz gibi ßєndє oynµyoяsµn †üм گےåkℓånbåçlårını..!İ!
..вїя đΰ$'τΰм..кıяıŁđıм.. вΦ$vєяѕэиє ќїмїи чмячиđάγıм...
sus kaRınCaLanDı qaLb..
bi diLek tut Bu yıLdız kaySn..
p0p RaP aRabesK üLkeYi baysn.. x)
Kann oLdum gkyznDedn yaı0Rm..
yaLnzLarı oyNar ßu ßeDen....
kaLbm k0nusMus gözYasLarıyLa...
birLes$$TiRen nyDi eLLerimizi...KaLbm snDn vazgecmieCeK
oRaDa buRaDa suRaDa... HerYerDee...
k0rKma öLümDen haYaL ettiqin YerdeSin
gzLerinin reNGi nLursa oLsn gzYasLarn HeP ayNıDır..
raDyasYonLa besLensek dünYaYa karsı gLsekk xD
[inTiHaRameiLLi] oYunCak Kız...
warLıqıMın kyMetini bLmeYeniş ykLuqumDa adam eDerm...
r0ckunzeL <3 düşLer üLKesi......
ÜsTüMe GeLMe HaYaT
×[ YeMiNiM oLsuN]×
KıYaRıM KeNDiMe
BiLeMeZSiN...
[[xXx maNNak_émo xXx]] xD